Personliga beställningar

Tre klockor

Personlig present


Vill du ha en mycket personlig present?

Kom till mig med dina tankar och idéer så förverkligar jag dem. Här är några exempel på saker jag gjort på beställning.


Joel kom till mig med en vikt post-it lapp och undrade om jag kunde göra ett halsband till hans fru. Inne i hjärtböjen ville han att jag stämplade in deras kärleksord. En riktigt fin kärleksförklaring tycker jag.

Anitha ville ha en liten ask i dopgåva till sitt bonusbarnbarn – det blev en liten ask i silver med namn och dopdatum stämplat i lockets kant.

AnnaKarin är njurtransplanterad. På 10-årsdagen av transplantationen ville hon ge givaren av hennes nya njure ett smycke som tack. Så här blev halsbandet som hänger i en lång kedja.

M som i Matilda. Matilda har ett sådant här M som sin signatur och hennes mamma ville gärna ha det i ett armband till henne.


Saga tog studenten 2016. Som ett minne av den dagen fick hon ett stelt blankt armband av sina föräldrar med studentdatumet stämplat på insidan.

Kent ville ge sin fru ett personligt halsband till hennes 70 årsdag och kontaktade mig för hjälp. Jag fick veta att de har 3 barn och 7 barnbarn. Sedan fick jag fria händer.

Så här blev halsbandet som symboliserar Kerstins barn och barnbarn, det kan bäras både liggande och stående i halskedjan.


Cecilia älskar att sticka och älskar musik. Hon kom till mig och ville ha en sjalnål.

Resultat blev en G-klav i silver.

Vill du beställa något - gå till kontakta mig och fyll i ditt namn, e-post och beskriv vad du vill ha. Vid ring eller armband även storlek.


Order? Contact me.

Copyright © All Rights Reserved