Tre klockor

Följ Tre klockor

Missa inte att följa Tre klockor på Instagram #treklockor samt på Facebook Tre klockor

Påsken 2019

Under påskhelgen 2019 kommer jag att ställa ut och ha öppet hemma i min ateljé/butik. Mer info och öppettider kommer när det närmar sig.

Öppet i ateljén och butiken

Jag har öppet efter överenskommelse och när vimplarna hänger ute.

Hör av dig på mejl eller telefon så bestämmer vi tid för ditt besök.

Du vet väl att du hos Silverateljé Tre klockor hittar presenter både till honom, henne och hen.

Tidigare evenemang

Påsken, våren och sommaren hos Ateljé Tre klockor

Påskhelgen har jag och mina vänner i Hantverk på hamnen som vanligt öppet i våra ateljér. Vi har öppet kl 11-16 påskdagarna och våra blå/grön/vita vimplar visar var vi finns. I år hittar du hos ateljé Tre klockor även akvareller av li.liartworks.

Våren och sommaren

Öppet i min butik/ateljé när vimplarna hänger ute och efter överenskommelse.

Hantverksmässan i Båstad helgen 27-29 juli hittar du silverateljé Tre klockor som en av utställarna på Hantverksmässan i Båstad.

Akvareller av li.liartworks och silver av Christina Arvidson

Kävlinge kommuns konstförening

Under mars månad 2018 ställs en del av mitt silver ut hos Kävlinge kommuns konstförening. Så om du har vägarna förbi kommunhuset i Kävlinge får du inte missa det.

Julmarknader

Jul på Högestad helgen 25-26 november.

Brukskonst i Löberödsslottskyrka helgen 9-10 december.

Oktober den rosa månaden

Jag vill i år uppmärksamma Oktober genom att skänka 20% av alla sålda Rosa-halsband till cancerfonden.

Vill du ha ett Rosa-halsband från Tre klockor?

Hör av dig till mig så gör jag ett halsband till dig och skänker sedan 20% av de 500:- som halsbandet kostar till Cancerfonden. Halsbandet levereras med en läderrem.

Hemslöjden i Skåne

Under sommaren hittar du mina stickade silverarmband hos Hemslöjden i Skåne (i Landskrona)

Stångbymässan

Helgen 14-15 oktober kl 10-16 är det åter dags för Stångbymässan i Tornhallen utanför Lund. Silverateljé Tre klockor finns på plats i monter 29 (samma plats som förra året).

Bjärekulla marknad

Lördagen den 26 augusti finns Tre klockor på plats på Bjärekulla marknad i Valhall parken i Ängelholm. Då kommer vi att visa och sälja både silver och betongsaker.

Sillamarknad och Hantverk på hamnen

Söndagen den 27 augusti har Lions Sillamarknad i Barsebäck. Då har jag och mina kollerger i Hantverk på hamnen öppet i våra ateljér. I våra ateljér hitta du keramik, textil, akvaraller, porslinsmålning och silver. Hoppas vi ses i Barsebäckshamn då.

Hantverksmässan i Båstad

Sista helgen i juli, 28-30 juli, är Tre klockor en av utställarna på Hantverksmässan på Norrvikens trädgårdar i Båstad.  Du hittar Tre klockor i Tälthall Åsen i monter 521. I mässtidningen kan du läsa mer om årets mässa - här är en länk till den

Stort tack alla ni som handlat och besökt min monter under Hantverksmässan i Båstad.

Hantverksmässan i Lomma

Söndagen den 7 maj är Tre Klockor en av utställarna på Hantverksmässan i Lomma.

Påskhelgen - Hantverk på hamnen

Under påskhelgen är det populära Hantverk på hamnen. Då öppnar jag och mina hantverkskolleger åter våra ateljéer. Varmt välkommen till Barsebäckshamn mellan kl 11 och 16 påskdagarna.

Öppet i advent

Adventssöndagar är det öppet i min ateljé/butik mellan kl 12 och 15. Jag bjuder på glögg och pepparkakor och du kan passa på att handla personliga julklappar. Välkommen till Barsebäckshamn.

Julmarknad i Kävlinge

Lördagen den 3 december är det julmarknad i Kävlinge. Där finns jag och mina silversaker också på plats hos Konstforum.

Jul på Högestad

Tack alla ni från Ystads IF som arrangerade julmarknaden på Högestad. Och tack alla ni som kom och besökte den och handlade silversaker av mig. Och tack för alla berömmande ord. Jag hoppas vi ses igen nästa år.