Följ Tre klockor

Missa inte att följa Tre klockor på Instagram #treklockor samt på Facebook Tre klockor

Tre klockor

Aktuellt - News

Öppet i ateljén och butiken

Jag har öppet efter överenskommelse och när vimplarna hänger ute.

Hör av dig på mejl eller telefon så bestämmer vi tid för ditt besök. Du vet väl att du hos Silverateljé Tre klockor hittar presenter både till honom, henne och hen.

Påsken 2019

Textil, trä och silver hittar du hos Tre klockor under påskhelgen. Öppet kl 11-16 alla fyra dagarna.
Lena Palenius (textil)Annika Salminen (trä) och Christina Arvidson (silver) visar sina alster på Ruffens gränd 3 under Hantverk på hamnen.

Textil av Lena Palenius.

Trä av Annika Salminen

Tidigare evenemang - ett urval

Hantverk på hamnen

Sedan 2015 har jag och mina vänner i Hantverk på hamnen regelbundet öppet i våra verkstäder under påskhelgen och i samband med Lions sillamarknad.

Kävlinge kommuns konstförening

Under mars månad 2018 ställdes en del av mitt silver ut hos Kävlinge kommuns konstförening.

Julmarknader

Jul på Högestad 2016 och 2017

Brukskonst i Löberöd slottskyrkan2017 och 2018

Oktober den rosa månaden

Jag vill i år uppmärksamma Oktober genom att skänka 20% av alla sålda Rosa-halsband till cancerfonden.

Vill du ha ett Rosa-halsband från Tre klockor?

Hör av dig till mig så gör jag ett halsband till dig och skänker sedan 20% av de 500:- som halsbandet kostar till Cancerfonden. Halsbandet levereras med en läderrem.

Hemslöjden i Skåne

Under sommaren 2017  hittade du mina stickade silverarmband hos Hemslöjden i Skåne (i Landskrona)

Stångbymässan

2016 och 2017 fanns Tre klockor på Stångbymässan i Tornhallen utanför Lund.

Bjärekulla marknad

2017 fanns Tre klockor på plats på Bjärekulla marknad i Valhall parken i Ängelholm. Då kommer vi att visa och sälja både silver och betongsaker.

Hantverksmässan i Båstad

2017 och 2018 hade jag en monter på Hantverksmässan i Båstad.